Str Numarul 3, nr 6F, Afumati, ilfov, Romania – Post Code 077010
 
βιοδιασπώμενα οικολογικά είδη σε baby shower

Share this

Baby shower party ecoλογικά

Βιοδιασπώμενα οικολογικά είδη στο baby shower party

Το έχουμε δει σε ταινίες, έχουμε ακούσει για αυτό από φίλους μας στο εξωτερικό και ίσως κάποιος γνωστός μας το έχει ήδη κάνει. Το baby shower μπορεί να μην είναι δική μας παράδοση, αλλά είναι ένας ευχάριστος τρόπος να γιορτάσουμε μια τόσο χαρούμενη είδηση, τον ερχομό ενός μωρου. Και γιατί να μην το κάνουμε ecoλογικά, χρησιμοποιώντας βιοδιασπώμενα οικολογικά είδη;!

Είτε διοργανώνετε εσείς το baby shower πάρτυ είτε η μέλλουσα μανούλα, είτε κάποιο άμεσο συγγενικό πρόσωπο (μητέρα, αδελφή), μια φίλη ή η κουμπάρα, έχουμε συγκεντρώσει τα βήματα για να οργανώσετε το πάρτυ σας με επιτυχία, χωρίς προβλήματα και κυρίως οικολογικά.

Πότε γίνεται το baby shower;

Συνήθως το πάρτυ πραγματοποιείται 6-8 εβδομάδες πριν από τη γέννα. Έτσι, η wannabe μαμά βρίσκεται σε καλό σημείο με την εγκυμοσύνη της και θα μπορεί να απολαύσει το party. Αν έχετε αναλάβει εσείς το ρόλο της οικοδέσποινας, ξεκινήστε με την οργάνωση μαθαίνοντας την ακριβή ημερομηνία που εξυπηρετεί τη μητέρα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας τουλάχιστον ένα μήνα, ώστε να είστε άνετη και αποτελεσματική.

Πόσοι καλεσμένοι;

Προσδιορίστε τον αριθμό των καλεσμένων κατόπιν συνεννόησης με το τιμώμενο πρόσωπο. Ακόμα και αν πρόκειται για πάρτυ – έκπληξη, μάθετε τις προτιμήσεις της μέλλουσας μητέρας. Ξεκινήστε τηλεφωνήματα, προσκλήσεις και e-mails.

Πού γίνεται;

Αν η λίστα των καλεσμένων σας είναι μικρή, μπορείτε να κάνετε το πάρτυ στο σπίτι. Έτσι το πάρτυ σας θα έχει πιο οικείο χαρακτήρα.

Tip: Προμηθευτείτε από πριν τα απαραίτητα βιοδιασπώμενα οικολογικά είδη που θα χρειαστείτε. Αυτό σαν ιδέα σας λύνει τα χέρια καθώς θα αποφύγετε τις καθαριότητες μετά (πλύσιμο πιάτων κλπ.). Τέλος, μια καταπληκτική ιδέα για τους ζεστούς μήνες είναι να κάνετε το πάρτυ σε ένα όμορφο υπαίθριο μέρος όπως ένα πάρκο ή κοντά στη θάλασσα και να το μετατρέψετε σε πικνίκ. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να έχετε προνοήσει για την ποσότητα του φαγητού και των ροφημάτων και φυσικά να έχετε στο νου και την άνεση των παρευρισκόμενων.

Baby shower party με ecoλογικό χαρακτήρα

Θέμα shower party και προμήθειες

Συνήθως τα baby showers γίνονται το απογευματάκι οπότε έχει επικρατήσει το μενού να είναι ελαφριά σνακ και γλυκίσματα μαζί με τσάι, καφέ ή άλλα δροσιστικά ροφήματα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να προετοιμάσετε έναν τέλειο μπουφέ με κρύα σαντουιτσάκια, finger food και χυμούς ή μη αλκοολούχα ποτά; Συγκεντρώστε όλα τα απαραίτητα βιοδιασπώμενα οικολογικά είδη (πιάτα, ποτήρια, δοχεία, καλαμάκια, μαχαίρια, πιρούνια, κουτάλια κλπ.) τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από το πάρτυ. Όσο για το στολισμό, αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και συνθέστε έναν απίστευτο μπουφέ με όμορφα λουλούδια και φωτάκια.

Ενθύμια από το baby shower

Και βέβαια μην παραλείψετε αυτό το βήμα! Τα δωράκια για τους καλεσμένους είναι σημαντικά. Φανερώνουν την εκτίμησή σας για την παρουσία τους στο πάρτυ σας αλλά και αποτελούν ένα ωραίο souvenir από την περίσταση. Επιλέξτε δωράκια περιποίησης όπως σαπουνάκια αρωματικά, άλατα μπάνιου ή σοκολατάκια.

Τέλος, σας προτείνουμε χαλαρή μουσική και φυσικά, μην ξεχάσετε να τραβήξετε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Eco care βιοδιασπώμενα οικολογικά είδη

Η ανθρώπινη ζωή χωρίς τη φύση δεν έχει πιθανότητα συνέχειας, αλλά ακόμη περισσότερο, ότι η ποιότητα της ανθρώπινης ζωής καθορίζεται από την ποιότητα της φύσης. Στη βάση αυτή, δημιουργήσαμε τη δική της ολοκληρωμένη σειρά από βιοδιασπώμενα οικολογικά είδη μίας χρήσης (από ζαχαροκάλαμο). Διασπώνται χωρίς να αφήνουν ίχνος περιβαλλοντικής μόλυνσης. Προϊόντα που μπορούν να “αναγεννηθούν” συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών C02.

Με μια μικρή προετοιμασία και πάντα χωρίς άγχος, το baby shower πάρτυ σας θα έχει επιτυχία και θα αποτελέσει μια γλυκιά ανάμνηση για όλους.

•❥ “Have fun. Think eco.

Αν σας άρεσε το άρθρο, μοιραστείτε το!

Καλάθι
Facebook Api Key (για σύνδεση στο Facebook) Instagram Pinterest
Sidebar
X