100% Βιοδιασπώμενα προϊόντα μιας χρήσης από ζαχαροκάλαμο

Αλλάζουμε συνήθειες, αγοράζοντας προϊόντα Ecocare από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος. Συσκευασίες τροφίμων, πιάτα, κουτιά, ποτήρια και πολλά άλλα! Μπορούμε να τα μεταφέρουμε σχεδόν οπουδήποτε.

Η Ecocare είναι στο πλευρό σου

Τα παλαιού τύπου ρυπογόνα πλαστικά έχουν πια φτάσει στο τέλος τους, βάση νόμου. Εσείς πόσο προετοιμασμένοι ήσασταν για αυτή την αλλαγή;

Η στροφή στα βιοδιασπώμενα είναι μονόδρομος!

Στην Eco care προσφέρουμε λύσεις από οικολογικά αναλώσιμα είδη. Επιλέξτε βιοδιασπώμενα προϊόντα από ζαχαροκάλαμο που σέβονται το περιβάλλον και τις βασικές αρχές της αειφόρου ανάπτυξης.

Η εταιρεία Eco care, διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων από οικολογικές βιοδιασπώμενες συσκευασίες μιας χρήσης, φτιαγμένες από ζαχαροκάλαμο και σας προτείνει plastic free λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον. Οι οικολογικές κομποστοποιήσιμες συσκευασίες είναι όχι μόνο ασφαλείς για το περιβάλλον αλλά και για την υγεία όλων μας.

Τα προϊόντα μας

Επιλέξτε 100% βιοδιασπώμενα αναλώσιμα είδη ακολουθώντας την παγκόσμια τάση και αποκτήστε οικολογική συνείδηση. Αγκαλιάστε και εσείς την “πράσινη πολιτική”, επιλέγοντας βιοδιασπώμενα προϊόντα Eco care από ζαχαροκάλαμο.

Όλα μας τα οικολογικά προϊόντα είναι πιστοποιημένα και απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον, που διασπώνται χωρίς να αφήνουν ίχνος περιβαλλοντικής μόλυνσης.

Πιάτα

100% Βιοδιασπώμενα

Ποτήρια

100% Βιοδιασπώμενα

Δοχεία Τροφίμων

100% Βιοδιασπώμενα

Καλάθι
Facebook Api Key (για σύνδεση στο Facebook) Instagram Pinterest
X